top of page

Et indblik i Pink Panthers Relationsklub

Måske kender du allerede til Pink Panthers Relationsklub? Måske gør du ikke? Uanset så vil vi her fortælle dig om alle de sjove ting, du kan gøre inde i klubben. Så skynd dig at læse med (ogggg så kan du jo også blive medlem af klubben og prøve alle tingene selv?!)

Anonym match-making
Kender du det med at være lidt genert? Du tør måske ikke helt bare at skrive til folk for at spørge om de vil lave en relation med dig? Det har vi løsningen på! For med anonym match-making, sender du bare dit navn, lidt info om dig selv, og hvilken slags relation du godt kunne tænke dig, så sørger vi for resten! JA, så nemt er det! Når vi så har en anden sød bruger, der søger det samme som dig, så bliver I matchet og kan så komme igang med lige præcis jeres skønne nye relation! 

Offentlig match-making
Vi kender nok alle til konceptet med datingapps... Offentlig matchmaking kan man sige fungerer lidt på samme måde, men skift dating ud med relationer, for det er lige det der kan findes her! Du smider dit navn, din alder og et billede af dig selv op sammen med en lille tekst om. hvem du er og hvilke relationer du synes det kunne være nice at finde. Når der så er nogle af de andre brugere, der får øjnene op for, hvor skøn du er så skriver de en ugle til dig, og så kan jeres nye venskab, datingliv, fjendskab eller noget helt fjerde begynde for fuldt drøn! 

Legene
Udover, at finde inspiration til relationer, så kan du i Pink Panthers Relationsklub, også finde en helt masse spændende lege. Alle er meget forskellige, men du kender sikkert til dem, fra legene fra dit kollegie. Det gode ved, at der findes nogle lege, er at du møder flere forskellige personer. Udover det, har man masser af mulighed for, at være kreativ. Blandt de forskellige lege, vil du kunne finde den sjove, og kreative leg  'Skriv en historie'  som går ud på, at man tilsammen får skrevet en fantastisk, og spændende historie, hvor alle har mulighed for at få indflydelse på netop historien. Du må kun skrive fire ord, hvilket også kan gøre det lidt udfordrende, men også sjovt. Hvis du slet ikke er til sådan noget, så er du heldig at der i klubben også findes en leg som hedder 'Relationsordbogen'. Den leg er helt sikkert værd, at prøve. Det går ud på, at man skifter til at skrive et, eller to ord som omhandler relationer/søgning af relationer. Ordet som man skal skrive, er nødt til at være med det bogstav, som den forrige person sluttede med. Det kan være, at en person har skrevet Nabo. Så skal du skrive noget, hvor bogstavet starter med O. Du kommer ikke udenom, at Pink Panthers Relationsklub har endnu en spændende leg, som du helt sikkert også kan tjekke ud  'Rela, Rela, RELATION' som den hedder, og den kan godt minde om mange af de kendte  lege fra dit kollegie. Når en person har skrevet RELATION, skal man give en udfordring som omhandler, relation/søgning af relationer til dén person, som skrev før en selv. Som du kan se, er der masser af sjove lege i klubben, så der er ingen undskyldning for at tjekke dem ud, og lege med.

Inspiration til relationer
I Pink Panthers Relationsklub findes desuden flere forskellige sider, der alle har det tilfælles, at de omhandler relationer. Når først du har fundet en eller flere, som du ønsker at skabe relationer med, er siden 'Guide til at lave en relation' det oplagte sted at kigge. Her guides I både i, hvordan I kommer i gang med at bruge en relation, samt hvordan I vedligeholder relationen efterfølgende. Har du ikke brug for en hel guide, men bare lige den gode idé, er siden 'Idékatalog med inspiration til relationer' det helt rigtige sted at kigge. Her kan du nemlig finde idéer inden for følgende fem kategorier; Venskabelige relationer, Fjendtlige relationer, Romantiske relationer, Familiære relationer og Arbejdsmæssige relationer. Har du derimod allerede en relation med en eller flere, som I ønsker at udvikle, men ikke helt ved hvordan, så er siden 'Spørgsmål til udvikling af relationer' lige stedet at kigge, da der vrimler med spørgsmål, der alle har dét formål, at give inspiration til udvikling af en relation. For at det ikke bliver alt for uoverskueligt, er disse spørgsmål delt op, så der både er generelle og kategoriserede spørgsmål. Som du kan høre, at er der sider for alle, uanset hvor man er i relationsprocessen, og hvad man mangler inspiration til, så hvis du ikke allerede har gjort det, skulle du måske tage et kig forbi Pink Panthers Relationsklub.

Mød en profil fra WoP
Opslaget kommer ud hvert. 14. dag. Så det passer med at i alle lige uger, så kommer der et nyt fantastisk opslag om jer brugere i WoP’s fantastiske univers. Opslaget er nemlig skabt for at sætte jer brugere i fokus og for at I kan blive præsenteret for nye profiler, mennesker og relationer. Derfor er opslaget meget vigtigt for os, og vi elsker at skrive det. Man kan deltage i opslaget ved enten at blive spurgt af en af de to skribenter, eller ved at have sendt en ugle til en af skribenterne, hvor man besvarer et par spørgsmål, så vi ved, hvad vi skal skrive om dig! Vi håber selvfølgelig at I bomber vores ugleri! Så vi rigtigt kan skrive en masse nye fede opslag med mange flere af jer!

Velkomstteamet fortæller...

BN_176.png
odeya-rush-tout.jpg.webp
8fd85bab6a59422c7063b61016651fa3.jpg
cvhbjn,.png
cvhbjn,.png

"Jeg har igennem offentlig match-making fået en relation! Det er en virkelig sjov og anderledes måde at søge relationer på.  Jeg synes helt sikkert mange flere burde prøve det."

cvhbjn,.png

Dawson Davis, 30 år

Medlem af Pink Panthers Relationsklub

"Jamen altså jeg synes egentligt det var fedt sat op og jeg ville ønske flere brugte dén kontra dén i storsalen, der er lidt mere kød på og man får en god præsentation af karaktererne, jeg synes det er en god starter."

Brugere der har prøvet “Offentlig Match-Making”

"Jeg har fornyelig deltaget i "Offentligt match-making", her blev jeg kontaktet af Tobias som så at jeg søgte en relation og vi er ved at finde ud af noget godt sammen, så det glæder jeg mig rigtig meget til at vi skal begynde med. Jeg er stor fan af at vi kan søge relationer på den måde, jeg er bare ked af at flere ikke ser og/eller gør brug af det, det det kunne give så meget mere....."

Leyla Wilcox Epcox, 13 år

Medlem af Pink Panthers Relationsklub

Carolina LaFondtaine, 18 år 

Medlem af Pink Panthers Relationsklub

Pssst ... Har du selv lyst til at prøve offentlig match-making? Så tryk her!

Brugere der har prøvet “Anonym Match-Making”

Vi håber meget at denne artikel gav et lille indblik i de mange forskellige og spændende muligheder, der findes inde i Pink Panthers Relationsklub. Derudover håber vi også mega meget på at se dig inde i klubben snart og så krydser vi alle vores fingre for, at klubben kan hjælpe dig til at skabe endnu flere unikke relationer her på siden! 

Husk at du kan finde klubben under klublisten på 2. sal, og ellers kan du trykke her.

Pssst ... Har du selv lyst til at prøve anonym match-making? Så tryk her!

“Det var rigtig sjovt og super nemt. Man kan få en relation med nogle, du slet ikke troede din karakter passede med. Der gik ikke lang tid før, at velkomstteamet allerede havde fundet, en relation der passede med mit skema. Jeg fik nogle relationer ud af det, og jeg synes, at det går rigtig godt med relationerne efterfølgende. Jeg kunne helt sikkert godt prøve det igen, det er rigtig nemt, da de brugere, du bliver matchet med søger det samme som dig. Skemaet var også hurtigt at udfylde, men spørgsmålene var alligevel rigtig gode.”

Olivia Jones, 12 år 

Medlem af Pink Panthers Relationsklub

"Jeg fik en relation ud af det. Måske lidt vi kunne nok godt have "leget" mere, men vi har da været et kort visit i skoven og ellers bare lavet lidt vægge frem og tilbage. Jeg synes, da folk skal prøve det, det er lidt lige som 'blind dating', kom ud og "mød" nogle nye magikere. Anonym match-making processen var utrolig nemt, alt arbejdet blev jo nærmest gjort for en, det eneste jeg skulle gøre, var at svare på spørgsmålene i skemaet. Så jeg vil vove at påstå at ingen kan gøre noget forkert. Det er nemlig nemt at udfylde skemaet … hvis jeg ser bort fra, at jeg skulle beskrive mig selv med 5 ord, det er jo svært nok at beskrive sig selv med 3 *griner* så det var lidt af en challenge. Jeg slår gerne lige fast at alt andet var lige til at udfylde, så ingen skal føle sig skræmt væk af mine manglende evner til at beskrive mig selv xD. Hvis jeg skulle gøre det igen, skulle jeg nok ændre mine svar lidt, men jeg kunne da helt sikkert godt se mig prøve "anonym match-making" igen... Hvorfor?? hmm ja det var da et godt spørgsmål... Fordi det er nemt.. ej joke til side.. men så igen det /er/ nemt, det hele passer jo lidt sig selv og man får en ugle, hvis der er et potentielt match, det gør det ekstra interessant.”

Saphira Nightsky, 13 år 

Medlem af Pink Panthers Relationsklub

dKPC5TR4QRknlKSRvTtlInJeEB2.jpg
Skærmbillede 2022-08-14 kl. 20.06.13.png

Kærlig hilsen
Velkomstteamet

bottom of page